понеделник, 10 февруари 2014 г.

Любовта през погледа на НИТЕЛ М ЕООД



В навечерието на прекрасният задаващ се празник, до който някои от нас отброяват дните, част от нашият екип реши да сподели Какво е любовта?


Приятно четене :)


Любовта е чувството, което те кара да се усмихваш при всеки един миг споделен с любимия човек. Тя ни завладява, тя ни управлява, тя ни подлудява.













Любовта е всичко, което имам и никой е може да ми отнеме. Никой не е толкова беден, че да не може да даде любов и никой не е толкова богат, че да няма нужда от любов.



Люб
овта за мен е всичко , нещото което ме кара да се чувствам щастлива, да се усмихвам и да имам сили да се боря и да продължавам напред.Любовта: с риск да се повторя ще кажа, че тя е ВСИЧКО, всичко е свързано с нея; любовта към семейството; любовта към приятелите; любовта към работата; любовта към живота и страхотните моменти които тя ни дава.Любовта е едно малко огънче което гори в нашите сърца, топли и осветява всеки един наш ден.






Любов – смисъла на живот,който намираш в “лицето”на своята половинка,
Любов – чувството, което обагря живота ти,
Любов – усещането, че си жив...
 ...чувство подарено на простосмъртните, което да ги окрили и поне за малко (при някои за дълго) да ги откъсне от истината, че раят не е на земята.






Любовта е задвижващия механизъм на живота във всичките му аспекти. Тя е онова, което ни кара да се усмихваме, да се радваме на малките неща, да колекционираме моменти и да успяваме, често въпреки всичко и всички. Тя е най-висшата връзка между нас и любимите ни хора, което ни кара да се радваме и страдаме с тях. Обичащия човек е по-силен, по-добър, по-целеустремен и по-внимателен. Любовта – това е най-чистото гориво.




 Любовта е онази лека тръпка в сърцето, която те кара да се усмихнеш в най-трудните мигове и осмисля живота ти :)
Любовта е начин на мислене и усет не само към човека до нас , но и към всичко , което ни заобикаля. Трябва само да се протегнем , хванем тази мисъл  , затворим в шепите си и се вслушаме . Положително вълшебство,което обединява природата включително вътрешния ни свят.Всяка част работи в съгласие или казано по просто ,всички действия са насочени към отдаване .
·  “Любовта е теорема ,която трябва да се доказва всеки ден “-Архимед
 Любовта е любимият човек!
Любовта осмисля целият ми свят.
...- Пух, какво е любовта?
- Това, което означава всичко за теб - отговори Пух....