сряда, 15 април 2015 г.

Обожавам моментите,когато всички се смеем с глас,а работата върви като по вода

Малко преди рожденият й ден, Ви представяме една много целеустремена и мотивирана млада дама, която знае точно какво иска от живота. Не той й поставя рамки, а тя на него. Диктуващата правилата на живота е самата Дани . Тя е част от нашият търговски отдел, раздаваща се до край, бореща се за постигане на успехи и разтапяща се когато види деца. Това е самата тя:


 Как се чувстваш във фирма НИТЕЛ М ЕООД?
   Как се чувствам ли? Може би точната дума е СВОБОДНА! Свободна да изказвам мнението си,свобода на действия, свободата да греша без страх, защото знам, че там има цял отбор задружни колеги, които ще ми помогнат във всеки един момент. В днешно време е доста трудно човек да харесва работа си. Аз може би бях на точното място в точното време. Смело мога да кажа,че това е моята професия. Всяко едно ново начинание  е трудно. Трудно е да се доказваш,но е интересно, трудно е да се впишеш сред останалите, но е предизвикателство, трудно е да си добър сред най-добрите, но вярвам че е постижимо.

   Tи си част от отдел Продажби на Бизнес информационен каталог, което хич не е лесна задача. Какво прави продажбата възможна?
   Когато започнах работа в Бизнес информационен каталог, един от моите колеги ми даде четири съвета, които и до ден днешен преди да започна работа си ги припомням,това стана като една малка традиция за мен:
    1.Никога не се предавай след отказа
    2.Винаги бъди над себе си и възможностите си,така ще си доволна от постигнатото след товa.
    3.Постави си висока,но постижима цел.
    4.Не забравяй че има хора всякакви,нрави всякакви,важното е да ги хванеш в добро настроение(хихи). И все пак нещото което научих сама е , че за да остане клиента доволен, ти трябва знаеш какво,кога, и как го иска. Може би все още не съм достатъчно добра в това, но има от кой да се уча и то не един или двама.

   Кое ти дава стимул да продаваш повече и повече?
   С една дума-колектива .В тази фирма не е обичайното положение всеки за себе си. Именно това ми допада най-много, всички сме заедно. Както се казва един за всички, всички за един. От друга страна желанието да успяваш, удовлетворението след всеки един доволен клиент те кара даваш 101% от себе си. А щом пожънеш успехите от своя труд, как да не се появи желанието да надскочиш себе си всеки следващ път.

Важна ли е работната среда за успешните продажби?
Твърдо ДА!Обожавам  моментите, когато всички се смеем с глас, а работата върви  като по вода. Разбира се има и напрегнати моменти, това е неизбежно. Но от момента, в който вляза в офиса и ми замирише на ароматно кафе, усмивката вече е на лицето ми. А щом дойде края на работния ден - тя още е там. Каква мислите, че е причината - моята работна среда.

Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш?
За жалост никога не се знае какво ще ти поднесе живота.Дали искам да се развивам  в тази сфера - все още не знам, в тази фирма - да. В Бизнес информационен каталог преоткрих уменията си, разбрах какво е значението на думите задружност, всеотдайност и взискателност към самата себе си!

Как прекарваш времето отредено за почивка?
За мен почивните дни са тези,в които мога да се излежавам до късно в леглото, да оставя на заден план забързанато ежедневие. Никога не си правя планове за тези дни, защото почти винаги те се провалят.Според мен е по-важно с кого, а не къде ще прекарам почивните дни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар