петък, 29 май 2015 г.

Когато идваш на работа заобиколен от такива колeги, резултатите са просто въпрос на време

Само 24 часа преди да бъде рожденик Антони Белчев отговаря на въпросите ни. Той е част от търговският екип на Бизнес информационен каталог вече повече от 6 месеца и се чувства прекрасно. Така го чувстваме и ние. С неповторимо чувство за хумор, много борбен и приемащ трудностите с готовност да се бори с тях - така можем да го опишем накратко. А всичко останало представяме на Вас:


Как се чувстваш във фирма НИТЕЛ М ЕООД?

 Страхотно!
Трябва да кажа, че в началото се чувствах доста странно и неудобно като човек, който никога не се е занимавал с продажби. Трябва да си призная, че имах страшно много съмнения за бъдещето ми в Бизнес информационен каталог , но реших просто да си дам малко повече време. И съм супер радостен, че го направих! Радостен съм, всеки ден съм заобиколен с позитивни и усмихнати хора, които са просто заразни с настроението си и нямаш избор освен да се превърнеш и ти в такъв. В момента се чувствам просто страхотно.  Не съм мислил, че толкова, скоро ще намеря работа, която ще ме кара да идвам мотивиран всеки ден. Удовлетвореността, която получаваш от постигнатите резултати, след като си положил много усилия, е просто несравнима.

Tи си част от отдел Продажби на Бизнес информационен каталог, което хич не е лесна задача. Какво прави продажбата възможна?

Увереността. Когато продаваш със самочувствие и настроение, хората отсреща просто ти отделят необходимото внимание. Като самочувствието се постига след време с постигнати резултати, а за настроението се грижат всеки ден колегите. ;)

Кое ти дава стимул да продаваш повече и повече?

Самата продажба. То си е малко като наркотик, колкото повече продаваш толкова повече се мотивираш и толкова повече удоволствие ти носи работата и нещата се затварят в положителна спирала. От друга страна, в офиса сме един екип и всички си помагаме. Когото имам трудности, знам, че винаги мога да разчитам на колегите, както и когато някой има нужда от помощ, имам допълнителен стимул, за да върна помощта.

Важна ли е работната среда за успешните продажби?

100% ДА. Това е може би една от най -важните предпоставки след личната мотивация. Аз се чувствам  най – големия късметлия като част от екип, който е постоянно усмихнат, дори и в трудните моменти. Както средата е важна за оформянето на характера на едно дете, когато расте, така и екипа е важен за мен като човек, който никога досега не се е занимавал с такова нещо. Когато идваш на работа заобиколен от такива колeги, резултатите са просто въпрос на време

Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш?

Oпределено да. Нещата, които научих до този момент, със сигурност ще ми помагат, с каквото и да се захвана в бъдеще. Не че имам намерение да ходя накъде другаде, но знам ли къде ще ме отведе живота след известно време. Това, което знам е , че имам да се уча още доста и нямам търпение да видя какво ми крие бъдещето, особено в тази фирма. Затова запазвам ентусиазма си и продължавам напред и нагоре!!

Как прекарваш времето отредено за почивка?

Тайна ;-) :D