вторник, 29 септември 2015 г.

Заръщаме се заедно.. с Есента!


В предпоследния ден от месец септември, месецът, който ни дава време да приемем края на лятото и да усетим най-красивите първи признаци на идващата есен, е време да напомним за себе си!

Да, нямаше ни доста време, но не защото сме избягали или сме се покрили някъде, а защото си почивахме. Всеки от нас оползотвори и се наслади на почивните си дни, така както обича. Имахме време да погледнем назад, да се усмихнем на хубавите спомени и да си направим още по-хубави такива. Които пък от своя страна ни бяха предостатъчни, за да ни вдъхновят поне за година напред. Така че всички от НИТЕЛ М се завръщаме с широки усмивки, много, много въображение и разбира се – цел! Цел да бъдем по-добри в това, което правим, по-полезни на хората, които ни се доверяват и по-креативни.. от когато и да било!
И за да стартираме новия сезон запомнящо се, започваме с празник! Празник, свързан с любовта, постоянството, уважението и истинската обич. Днес нашите прекрасни Мими и Ники имат годишнина от сватбата си! Важен ден, който те избраха да споделят с всички ни, като заедно отидем на една невероятна, класическа театрална постановка, а именно „Идеалният мъж”.

И както казва самият Оскар Уайлд – „Животът е прекалено важен, за да говорим сериозно за него” – така е и при нас.
Защо не? Защо на най-скъпите и прекрасни лични празници не се позабавляваме искрено и то.. заедно! Няма по-подходящ момент от този, за да се насладим на една сложна история, въвлякла в себе си противоположни и бурни чувства, ярки образи и интрига – в цялата прелест на думата.
Тази страхотна и по-важното, реализирана идея, ни дава още един интересен поглед над случващото се около нас – абстрактен и точно толкова реален образ, шеговит и в същото време проникновен момент, който ще се отрази в съзнанието ни и ще направи от един на пръв поглед обикновен вторник – Вторник с главно В!
И след всичко това, какво би могло да ни спре да отидем на работа с още повече желание, хъс, усмивки и любов! Нищо! Затова сме избрали и да бъдем точно тук, точно с тези хора, точно в този момент, защото това ни прави щастливи. Защото всичко това е естествената енергия, която ни движи напред. Напред към личните ни успехи и по-важното – успехите на нашите клиенти. Всичко, което искаме, е да дадем част от тази енергия и на Вас, да я преобразуваме и да получим една добра идея, която ще направи Вас щастливи, а бизнеса Ви – успешен!
P.S. Благодарим Ви, че продължавате да ни вярвате и благодарим на Николай и Мария, че споделят тяхното щастие с нас!