четвъртък, 20 октомври 2016 г.

Как да изненадаме любимите за нас хора?

За кого се сещате, когато сутрин отворите очи?
Когато сте в задръстване на светофара?
Когато чуете нещо наистина забавно – на кого искате да го разкажете?
За кого мислите, когато остават 64 дни до Коледа?
С кого искате да посрещнете първия миг от следващата година?

Отговорът е един – хората, които обичаме!

Хората, които могат винаги да предизвикат усмивка на лицата ни, дори само с появяване си. Хората, които просто ни поглеждат, а сякаш докосват душата ни! Хората, които озаряват най-мрачните ни моменти и внасят музика в най-щастливите!
Затова, ние от НИТЕЛ М официално посвещаваме днешния ден на тези хора и техните усмивки!

Любовта, приятелството и семейството са най-големите ценности в днешния свят. Те са нещата, които трябва най-ревностно да пазим. Много хора осъзнават това и именно тези хора са истински щастливите измежду нас. Те създават щастие с малко, обичат много и дават всичко!

А как най-лесно, можем да направим тези хора щастливи, да оправим денят им и да им подарим силна доза радост?
С изненада! Лесна, забавна и много приятна практика за производство на усмивки. Затова, днес си намислихме да Ви предложим, няколко идеи за изненади, с които да предизвикате широка, двадесет и четири каратова усмивки на някой скъп за Вас човек.

Идея Номер 1:
Винаги е добра идея да изпълниш нечия мечта, а удоволствието което изпитваш, когато тя е на някой, който обичаш се умножава многократно. Изберете някоя постижима, малка мечта и я превърнете в реалност. Всеки си има нещичко, което много иска и около 8 пъти е бил на косъм да направи, но винаги нещо не му достига – да си купи котка, да си направи татуировка, да скочи с бънджи, да си купи кожен панталон и други такива 800 неща. Разузнаването Ви ще трае не повече от седмица и то с много малък тласък от Ваша страна. Все пак всеки обича да говори за мечтите и желанията си.

Идея Номер 2:
За любителите на сладките изкушения има безброй варианти за създаване на доза щастие… и то по всяко време.
Например, в някоя ранна, мразовита сутрин… изненадайте най-добрата си приятелка с плик прясно изпечени кроасани и две огромни чаши капучино.
В следващия свободен ден, отидете на гости у баба и дядо… но този път, с голяма торта! Може сами да я направите за тях, а може и да я купите от любима сладкарница, все пак.. тях най-много ще ги зарадва Вашето присъствие!

Друго основно правило при любителите на сладкото, шоколада и драмата - шоколадът ги успокоява! Затова .. може да отидете в близкия супермаркет и да купите най-големия буркан с шоколад. После, му сложете етикет – „За моментите, в които ти е тъжно” или нещо такова… след което може единствено да се насладите на плахата усмивка и няколкото сълзи от радост! В чест на този мил жест!

Идея Номер 3:
Всеки има рожден ден! Вярно е, не всеки го обожава колкото други, но едно парти изненада, смятаме е подходящо за все-ки! Освен разбира се за онези, които не обичат изненади, но те са малко по специален вид и там отношението е много по-специфично! В такъв случай изберете по-странна тема на партито или направо друга идея!

Идея Номер 4:
Възраждане на някой стар спомен… Припомнете си някой любим Ваш предмет от детството – дрешка, играчка, картинка или каквато и да е друга щуротия. А сега си представете някой да чукне на вратата и да Ви подари една нова версия на онзи така мил и любим спомен, който Ви мина през ума преди малко. Звучи малко приказно и много вълнуващо! Нали? Ето на… направете това за някой друг!

Идея Номер 5:
Дайте воля на фантазията си. Създайте нещо, създайте малко произведение на изкуството, изразяващо някоя или няколко скъпи Ваши общи истории. Като под произведение на изкуството имаме предвид нещо елементарно, направено от сърце и създаващо широка усмивка.

Идея Номер 6:
Организирайте тематичен ден. Организирайте част или цял ден свързан с едно от любимите занимания на любимото Ви същество. Украсете го със съвсем малка доза фантазия от Ваша страна и следвайте стриктно протокола за действие, за да не се превърне от нещо в нищо!!

Това са само няколко от многото, малки и големи жестове, които заслужават хората, които Ви обичат.

Обичта е нещо дълбоко, съкровено скрито в сърцето. Тя се чувства, показва и доказва. Всички знаем това, просто е хубаво, да си го припомняме от време на време – на себе си и на Тях – хората, които обичаме.


P.S. За тези усмивки говорим – неочаквани и напълно искрени!


четвъртък, 6 октомври 2016 г.

„Продажбата става възможна, когато познаваш продукта достатъчно добре"

В днешния прекрасен, цветен и истински есенен, октомврийски ден, ще Ви запознаем с едно момче… Въпреки, че той едва ли е много съгласен с нас, относно възприятието ни за октомврийските дни!!
Та – по същество - представяме Ви – Георги!
Георги Ашминов е част от отдел Продажби на НИТЕЛ М. Скоро навърши 22 и е от град София. С нас е от няколко месеца, но уверено заявяваме, че ни спечели още първия ден с ведрото си отношение към света. Забавен, свеж, прям, импулсивен и много бъбрив! За него... можем да кажем, че обожава лятото, обича предизвикателствата, пътуванията и своето момиче, но нека заедно разберем, какво той може да ни каже за себе си.


Как се чувстваш във фирма Нител М?

Чувствам се добре, хората във фирмата да лъчезарни и приятно настроени, разбрани хора са, няма напрежение между нас, а това е едно от най-важните неща.

Ти си част от отдел Продажби на НИТЕЛ М, което никак не е лесна задача? Кое според теб прави продажбата възможна?

Не е лесна задача, но не е и чак толкова трудна, ако се настроиш правилно към клиентите. Продажбата става възможна, когато познаваш продукта достатъчно добре, толкова добре, че нито един въпрос от клиентите да не те свари неподготвен. Трябва да си любезен с тях и да изтъкваш предимствата на услугата, която предлагаш.

Кое те мотивира в работата? В какво намираш стимул да продаваш повече и повече?

В работата ме мотивира най-вече работната атмосфера, добре устроения офис и дружелюбните колеги около мен. Стимул намирам в задоволството, което изпитвам, когато знам, че съм се справил добре. Естествено и бонусната система е също достатъчно стимулираща.

Важна ли е според  теб работната среда за успешните продажби?

Работната среда не просто е важна, тя за мен е едно от най-важните неща. Все пак, за да се справя добре един служител, той трябва да се чувства достатъчно добре и комфортно на работното си място.

Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш и занапред?

Определено ми се струва интересна сферата, в която работя. Със сигурност не е минус за мен, най-малкото да трупам опит тук. За в бъдеще не знам, тъй като следвам право, но сегашната работа също е достатъчно интересна за мен.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?


Да се забавлявам навън с приятели, интересувам се от спорт и интересни филми, обичам да чета и пътувам също така.