четвъртък, 12 януари 2017 г.

Намирам стимул в това,че винаги мога да се изкачвам нагоре и нагоре

Започваме новата година с прекрасната Анна. Млада, с големи амбиции и знаеща какво точно иска.Представяме ви в редовете по-долу:







1.Как се чувстваш във фирма Нител М?
Чувствам се във фирмата все едно съм си в къщи. Настроението е невероятно.Имам най-прекрасните колеги и страхотните работодатели, което е много важно за допринасянето на работната атмосфера.

2.Ти си част от отдел Продажби на Нител М, което никак не е лесна задача? Кое според теб прави продажбата възможна?

За мен е голямо удоволствие да съм част от отдел Продажби на фирмата, защото аз съм човек, който обича предизвикателствата. Моите предизвикателства не са никак лесна задача, но всичко зависи от това, доколко познаваш услугата, която продаваш, как ще я поднесеш на клиента. Продажбата , според мен става възможна тогава, когато ти си уверен че си свършил правилно твоята задача, тогава клиента ти знае за какво му е нужна дадената услуга и с какво ще допринесе тя за работата му. Винаги трябва да си уверен в себе си, тогава нагласата ти се променя и просто нещата се случват.

3.Кое те мотивира в работата? В какво намираш стимул да продаваш повече и повече?
-Лично аз съм много амбициозен човек, мотивира ме това че работя в изключително благоприятна работна среда, страхотните ми колеги, които винаги те  подкрепят и ти помагат. Разбирателството в един колектив също е много важно, защото ги няма дразненията между колегите. Намирам стимул в това,че винаги мога да се изкачвам нагоре и нагоре. Стимулира ме оценяването на добре свършената ми  работа и знам че колкото повече продавам - аз самата намирам удовлетворение от себе си и също така че съм допринесла на клиентите си за тяхната работа.В нашата фирма няма недооценени неща - всичко се оценява! Мисля,че това е най-добрият стимул, за да се развивам в тази среда!

4.Важна ли е според теб работната среда за успешните продажби?
Да,според мен работната среда е едно от най-важните неща, за да може един служител да се чувства наистина пълноценен и потребен! Аз ставам сутрин и отивам с желание на работа, защото знам че в офиса винаги ще ме посрещнат дружелюбни и лъчезарни хора,с които работата ми върви много леко и с удоволствие!

5.Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Обичам да се забавлявам с приятели, обичам много пътуванията и разходките.Прекарвам свободното си време с близките си и приятелите ми!