петък, 19 юли 2013 г.

Мотивира ме удовлетвореността, която изпитвам от добре свършената работа

Стана вече традиция да Ви срещаме с хората от екипа ни,но е важно да виждате лицата на консултантите, които се грижат за всеки клиент на  Бизнес информационен каталог.  Днес срещата е малко по-различна. Ще ви представим наша колежка Галина Николаева. Тя работи в отдел "Реклама". Знае всичко за рекламата и мястото й в търсачките. Тя е човека,без който нито една реклама нямаше да е видима, стриктна и безупречна. За нея с няколко думи можем да кажем - обича работата си, обича да забавлява и да задава въпроси. Този път обаче ние зададохме въпросите на нея:Галя, вече повече от година си част от екипа на НИТЕЛ М ЕООД. Как се чувстваш, промени ли се нещо от началото?

Всяко начало е трудно. Трудно е да се приспособиш към новата среда, да се впишеш в колектива, да спечелиш доверието на хората. Година и половина по-късно аз се чувствам част от един прекрасен екип, това ме прави много по-уверена и по-спокойна.

Ти изготвяш рекламите на клиентите, срещаш ли трудност с това?
Определено не. Правя всяка реклама с желание, а процесът по създаването й изисква доза въображение, което прави работата ми приятна и разнообразна.

Кое е най-голямото предизвикателство, свързано с работата?

Най-голямото предизвикателство, с което се сблъсквам, всъщност е и най-интересният момент в моята работа. Предизвикателство е когато трябва да подготвя информация за малко популярна фирма, да създам нейно лого и след това да създам един хубав фирмен профил,за да е доволен и клиента от нас.

Какво те мотивира да даваш всичко от себе си на работното място?

Мотивите са много. Мотивира ме отношението - отношението, което получавам към себе си и към работата ми. Мотивира ме удовлетвореността, която изпитвам, когато работата ми е свършена добре и в срок.

Важна ли е работната среда за успешния работен процес?

Тя е най-важният фактор според мен! Когато сутрин пристигнеш в офиса и срещнеш усмихнатите лица на колегите си, когато денят ти започва с шеги и закачки ( и чаша топло кафе ) няма как работният процес да не върви. Аз мисля, че успехът на нашата фирма се дължи до голяма степен на това, че преди всичко сме приятели, а не просто колеги.
Как разпускаш обикновено?


Ами свободното ми време не е много свободно, понеже доста пътувам, но все пак времето, което ми остава оползотворявам главно за спорт и разходки с кучето ми :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар