понеделник, 21 октомври 2013 г.

Стимулът да продаваш все повече и повече е състезателния дух


По вече стара и позната традиция, днес ще ви срещнем с най- голямата в буквален и преносен смисъл Природозащитничка  и зоолюбителка. Тя е дива,  винаги усмихната и се бори до край. Повече неща за Йоана Йолова или както я наричаме всички ние  JO :) ще разберете от интервюто й:1.Как се чувстваш във фирмата"/ НИТЕЛ М ЕООД / ?
-На никое друго работно място досега не съм се чувствала по този начин .Да съумееш да съчетаеш работната атмосфера и приятелските взаимоотношения и те да работят в правилната посока, изпълнена с позитивизъм и хъс за работа  определено имат вина управителите на фирмата .

2.Tи си част от отдел Продажби, което хич не е лесна задача. Какво прави продажбата възможна?
-Продажбата независимо дали се случва лице в лице или по телефона , става възможна единствено тогава , когато бъде поднесена елегантно и подплатена със знания. Когато клиента знае какво точно получава, тогава продажбата става възможна .

3.Важна ли е за  теб - удовлетвореността на клиента?
-Това е най-важната и стимулираща част. Поддържането на съществуващи клиенти е много по рентабилно и резултатно. Колкото по - удовлетворени са клиентите, толкова биха били склонни да ни препоръчват.

4.Кое дава стимул да продаваш повече и повече?
-Стимулът да продаваш все повече и повече е състезателния дух, който ние всички имаме ,носим в себе си и храним с успехите си. И любима фраза от любима детска книжка" Мечо Пух "-"Колкото повече, толкова повече", което ми дава  увереност и още повече сила.

5.Важна ли е работната среда за успешните продажби?
-Дали е важна ?! За мен интересите на клиентите ни са на първо място, ако работим под напрежение няма как да имаме успех. Успехът е базиран на работната среда , където се стремим да стимулираме креативността си , нужда от професионално развитие и подкрепа от колеги.

6.Стига толкова с работата. Как прекарваш свободното си време?
Обожавам да споделям свободното си време със семейството и значимите за мен приятели.Спорта е част от живота ми ,с който се опитвам да привлека все повече подражатели. И на последно, но не по значимост място е любовта ми към животните, грижата за тях и помощта ме карат да се чувствам значима и полезна.Няма коментари:

Публикуване на коментар