четвъртък, 5 март 2015 г.

Това, което ме мотивира най - много са доволните клиенти

Малко след като направи своя юбилей във фирмата ви срещаме с другата половинка на отдела,който изготвя рекламите на нашите клиенти. Тя е "талисмана" на фирмата, както всички я наричаме и много я обичаме. Малка, но с големи амбиции и много мечти, силно искаща да сбъдне всяка от тях. Останалото за нея,можете да прочетете в следващите редове:

Как се чувстваш във фирмата -  НИТЕЛ М ЕООД?
В екипа на Бизнес Информационен каталог  съм вече почти година, а първото, което ми идва на ум когато си помисля как се чувствам е - спокойна. : ) Харесва ми работната среда, харесва ми работата, която върша, харесва ми екипът, с който работя.
В заключение мога да кажа, че се чувствам много добре.

Ти изготвяш рекламите на клиентите, срещаш ли трудност с това?
Не срещам никакви трудности. Харесва ми да правя реклами, защото ми е интересен самия процес и направата ѝ по един уникален начин за всеки клиент.

Какво те мотивира да даваш всичко от себе си на работното място?
Това, което ме мотивира най - много са доволните клиенти. Когато нещо направено от мен, излязло от моя ум им хареса, се амбицирам още повече да давам всичко от себе си и да се развивам. Разбира се имам още да уча и се радвам, че точно Нител М ЕООД е мястото, където ще се усъвършенствам.

Важна ли е работната среда за успешния работен процес?
Работната среда е изключително важна не само за мен, а за всеки човек. Все пак това са хората, с които се виждаш всеки ден, а когато те са позитивни и добри, когато се чувстваш добре около тях няма как да не ти върви работата.Как разпускаш обикновено? 
Разпускам предимно, като прекарвам време със семейството или приятелите ми.
Обожавам да пътувам, да бъда сред природата и да виждам нови и красиви места, това ме кара да се чувствам пълноценно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар