четвъртък, 6 октомври 2016 г.

„Продажбата става възможна, когато познаваш продукта достатъчно добре"

В днешния прекрасен, цветен и истински есенен, октомврийски ден, ще Ви запознаем с едно момче… Въпреки, че той едва ли е много съгласен с нас, относно възприятието ни за октомврийските дни!!
Та – по същество - представяме Ви – Георги!
Георги Ашминов е част от отдел Продажби на НИТЕЛ М. Скоро навърши 22 и е от град София. С нас е от няколко месеца, но уверено заявяваме, че ни спечели още първия ден с ведрото си отношение към света. Забавен, свеж, прям, импулсивен и много бъбрив! За него... можем да кажем, че обожава лятото, обича предизвикателствата, пътуванията и своето момиче, но нека заедно разберем, какво той може да ни каже за себе си.


Как се чувстваш във фирма Нител М?

Чувствам се добре, хората във фирмата да лъчезарни и приятно настроени, разбрани хора са, няма напрежение между нас, а това е едно от най-важните неща.

Ти си част от отдел Продажби на НИТЕЛ М, което никак не е лесна задача? Кое според теб прави продажбата възможна?

Не е лесна задача, но не е и чак толкова трудна, ако се настроиш правилно към клиентите. Продажбата става възможна, когато познаваш продукта достатъчно добре, толкова добре, че нито един въпрос от клиентите да не те свари неподготвен. Трябва да си любезен с тях и да изтъкваш предимствата на услугата, която предлагаш.

Кое те мотивира в работата? В какво намираш стимул да продаваш повече и повече?

В работата ме мотивира най-вече работната атмосфера, добре устроения офис и дружелюбните колеги около мен. Стимул намирам в задоволството, което изпитвам, когато знам, че съм се справил добре. Естествено и бонусната система е също достатъчно стимулираща.

Важна ли е според  теб работната среда за успешните продажби?

Работната среда не просто е важна, тя за мен е едно от най-важните неща. Все пак, за да се справя добре един служител, той трябва да се чувства достатъчно добре и комфортно на работното си място.

Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш и занапред?

Определено ми се струва интересна сферата, в която работя. Със сигурност не е минус за мен, най-малкото да трупам опит тук. За в бъдеще не знам, тъй като следвам право, но сегашната работа също е достатъчно интересна за мен.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?


Да се забавлявам навън с приятели, интересувам се от спорт и интересни филми, обичам да чета и пътувам също така.

Няма коментари:

Публикуване на коментар