четвъртък, 19 юли 2018 г.

5 любими неща през Лятото

Всеки от нас обича безкрайно лятото. Едни го обичаме, защото е топло и слънчево, хората са по-усмихнати, по-ведри, други го обичат, защото е силно отпускарски сезон, а трети - просто защото се пие много студена бира и коктейли.
Ние от Нител М, също обичаме лятото и то многоооо. Направихме си любимата мини анкета в офиса, за да разберем кои са любимите ни 5 неща през лятото.

1. Фрешове - Оказа се че 100% от нас обичат да си пийват фрешове през лятото с много лед, особено в горещите дни. Домашните лимонади и сладоледа също остават хит :)) Пием лимонада и фреш от едно много яко място - ZONO, докато си работим и ни е приятно.

2. Морето- морето остана дестинация номер 1 и за това сред нас. Едни вече ходим с деца на море и търсим спокойни градчета и местенца подходящи за деца, други отиват отново на Какао да купонясват, но важното е че искаме морето!

3. Планина - след морските топли дни на плажа, следва в класацията разбира се планината. Обичаме да ходим и на планина, на хладничко със спа процедури и почивни дни до някой външен басейн. Ммм..вече се размечтахме за отпуската, но...още само малко. Предпочитаме дестинации като Банско, Боровец, Разлог и Смолян. Любими наши местенца.

4. Студена бира- мъжете в офиса се спряха безспорно на бира. Имат си нов любимец сред бирите - Витошко Лале.

5.Розе - И на последно място, но не и по важност ни остана виното. Дамите от офиса винаги сме за вино - особено лятото нека да е розе или бяло,  а към него винаги да има един женски дълъъъъг разговор.

Така сме си ние - на сладки приказки, на море и здравословни напитки. Обичаме лятото. А вие?

Няма коментари:

Публикуване на коментар