четвъртък, 26 юли 2018 г.

"Покажи" бизнеса си в инстаграм

Напоследък рекламирането в Инстаграм достига пика си. И това е съвсем нормално, особено когато платформата притежава скромните 600 млн.активни месечни потребители. Стана интересно нали?

Ами да. Говорим си все още за инстаграм, който определено и фирмите започнаха да ползват за бизнес. За това Ви споделяме няколко трика, които можете да използвате при създаването на реклама в мрежата и ще ви бъдат от полза.

Първото и основно нещо е да проверите последователите на вашия профил в Инстаграм. Важно е да знаете какви хора ви следват,  за да знаете и какво съдържание да споделяте, което да е интересно за тях.

Когато качвате снимка или видеоклип - непременно поставяйте "#" пред думата, за да успеете да достигнете по-обширна аудитория на вашата публикация.

Качвайте интересно съдържание. За последователите ви и за нови такива, които бихте искали да намерите- снимки, видеа, сентенции, цитати/зависи от дейността на фирмата ви, разбира се/, които да успяват да насочат вниманието към вас, вашата марка и вашите продукти.

например: Ако искате да пуснете продукт в промоция, направете отделен пост за него, поставете специална снимка с ефекти, за да наблегнете на продукта, или сложете само Промо код в отделна публикация, можете да наблегнете на влиянието на цветовете- ако ще е някаква трайна промоция можете да поставите червен фон, за да се забелязва и отстъпката, която давате.

Използвайте всички налични инструменти, за да задържите вниманието върху вас и вашите продукти и марка. Boomerang клипове, дневни "сторита", снимки на популярни личности използващи или представящи вашите продукти, снимки изпратени от вече доволни клиенти, референции от тях.

Е, дадохме ви най-основните съвети за Инстаграм, остава само да започнете да генерирате качествено съдържание на профила Ви, за да има и интерес към вас :)
Ако имате нужда от компетентна намеса, ние от Нител М ЕООД - Агенция за дигитален маркетинг оставаме на Ваше разположение!



Няма коментари:

Публикуване на коментар