сряда, 15 май 2013 г.

Как интернет рекламата да бъде максимално полезна за Вашата фирма


Работейки в сферата на IT технологиите, ние от екипът на Бизнес Информационен Каталог, успяхме да намерим точната пресечна точка на успешният модел на он-лайн реклама и минимален бюджет, така че нашите клиенти да бъдат доволни от крайните резултати.
Винаги се стремим да предложим най-доброто на нашите клиенти, да задоволим максимално техните желания и да отговорим на въпросите им. 
В последните няколко месеца реализирахме няколко по-големи проекта за наши клиенти, като направихме интересни съчетания от няколко вида реклама в пакет, така че самата кампания да е по ефективна.
Залагайки на едни от най-успешните методи за реклама, успяхме да дадем страхотен старт на наши клиенти, занимаващи се със специфична дейност.
Ще ви запознаем стъпка по стъпка как стана това с надеждата, че ще Ви бъдем полезни при избора Ви на рекламна кампания.

Разпределние на бюджета по рекламни продукти
Ако искаме да използваме повече от един вид интернет реклама - Facebook реклама и Google adwords например, като комбинация, то добре е да коментираме и изберем заедно ключовите думи и словосъчетания за Вашата реклама.

Продължителност на кампанията
Важно е да уточним за какъв период ще бъде активна рекламата. Да изберем най-подходящият период/ако услугата,която предлага клиента е сезонна/, така че да не стане рекламата безполезна.

Какво да включим като комбинация 
Основното нещо,което трябва да се отбележи е,че трябва да има landing page, която да посреща смислено целият трафик, който ще се създаде от рекламната кампания,която работи за Вас и Вашият бизнес.
Комбинациите на няколко реклами едновременно могат да донесат само успехи,както на Вашият уеб -сайт,така и на Бизнеса Ви!

Независимо за какви въпроси, можете да се свържете с екипът ни - Бизнес информационен каталог, за да изготвим за Вас индивуалната Ви рекламна кампания,  с крайна цел - успеха на Вашия бизнес.

3 коментара: