вторник, 19 януари 2016 г.

Новости в Google +

Промените в социалните мрежи се случват постоянно. Така и през ноември 2015-та година Google + направиха няколко, които няма как да не отбележим не само защото работим с Google, но и защото новостите са в полза на реалните нужди на потребителите.

Има две опции, които от Google + държаха да върнат – „Общности” (“Communities”), която в момента има 1.2 млн. нови влизания на ден, и „Колекции” (“Collections”), която стартира преди около 7 месеца и в момента расте изключително бързо.



Без значение дали става въпрос за общности, които дискутират за сторителинг, пътуване или др., в Google + можем да открием над 40 хил. човека, които постоянно споделят това, което обичат, помежду си.

За да се осъществява тази връзка по-качествено, Google + въведоха напълно нов дизайн, който постави на преден план и в центъра именно опциите „Общности” и „Колекции”.

Фокусирайки се върху интересите на потребителите, Google+ направиха дизайна си още по-опростен. Сега вече е по-удобен за ползване на смартфоун, така че опитът е еднакво удобен независимо дали го използвате на голям или малък дисплей. Така че няма какво друго да направим, освен да се захващаме да споделяме и показваме това, от което се интересуваме.

Google винаги се стремят да предоставят удобни продукти, които да ни помагат в ежедневните ни дигитални нужди. Призовават ни да им даваме обратна връзка, а най-хубавото е, че се вслушват в нея, за да подобряват постоянно услугите си!


Ако пък Вие имате нужда от Google услуги, можете да ни откриете в сайта и в страницата ни във Фейсбук.


Източник: Google Official Blog

  

Няма коментари:

Публикуване на коментар