четвъртък, 28 януари 2016 г.

„В еуфорията си човек може да надмине себе си в успехите си, както и обратното - лошото настроение може да те провали до край“,Ауара Сайд

След последните няколко много, много студени дни, решихме да подкрепим лекото затопляне, като Ви представим още една дама от нашия търговски екип. Използвам „подкрепим“, защото Ауара е момиче с много топло отношение към света и винаги е положително настроена. Тя е оптимист по душа, много емоционална и малко срамежлива, следва целите си с всички сили и обича да се справя с нещата, по най-добрия възможен начин. Такава е тя – Ауара Сайд - име, което крие дълбоко значение и човек, който се води от сърцето и собствената си интуиция!
Ние вече познаваме нашето момиче и я обичаме, затова искаме и Вие да узнаете малко повече за нея!

 
Как се чувстваш във фирма Нител М?

НИТЕЛ М е първото място, където срещнах толкова прекрасни хора на куп, така че няма как да не се чувствам страхотно. Обикновено екипната работа е много трудна, тъй като трябва да се сработят много различни характери, но когато екипът е стойностен, това те стимулира да се бориш!

Ти си част от отдел Продажби на Бизнес Информационен Каталог, което никак не е лесна задача? Кое според теб прави продажбата възможна?

Когато постъпих на тази работа знаех, че задачата няма да е лесна, но се старая да продавам, така както бих искала да ми продадат на мен. Според мен продажбата зависи, както от продавача , така и от купувача. Винаги трябва да кажеш на клиента това, което иска да чуе и да го предразположиш. Много важна е увереността, положителната нагласа и това да подхождаш с разбиране към хората.

Кое те мотивира в работата? В какво намираш стимул да продаваш повече и повече?

Мотивация аз откривам във всичко, което ме прави щастлива. Колкото в по-добро настроение съм, толкова по-ентусиазирана съм, а когато хората усетят добрата ти настройка към тях, продажбата е успешна. От тук нататък с всяка следваща продажба се стимулирам все повече.


Важна ли е според теб работната среда за успешните продажби?

Работната среда е важна за всяка работа, независимо с какво се занимаваш. Настроението винаги влияе на работата и най-вече на работоспособността. Работната среда е и един от факторите за мотивацията. В еуфорията си човек може да надмине себе си в успехите си, както и обратното - лошото настроение може да те провали до край.


Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш и занапред?

Да, със сигурност ще дам всичко от себе си да вървя напред!

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Обичам дългите и отегчителни разходки, обичам да рисувам и да се усамотявам, когато мога, без да мисля за нищо.




Няма коментари:

Публикуване на коментар