сряда, 18 май 2016 г.

Клиентите – удоволствие и предизвикателство.

Работа, работа, работа…Да, тази дума поражда безброй асоциации у всеки. Някои я свързват с любимото си занимание, някои с трудните сутрини, умората, трети с предизвикателства, пари, някои с мечти…Част от ежедневието ни, която всъщност е безкрайно пъстра и непредсказуема. Защото не може да не се съгласите с мен, че колкото са еднакви работните дни, толкова са и различни…Всъщност никога не знаеш, какво те чака зад ъгъла…Така е – както в живота, също и на работа.


Днес ще се опитаме да Ви разкажем малко повече за нашата работа в НИТЕЛ М, от нашата гледна точка.

Знаете ли кое е първото нещо, с което ние асоциираме работата си? Клиентите! Точно така! Ние работим за тях, те са в центъра на нашия малък работен свят. И има защо! При огромната конкуренция в бранша ни, както и в почти във всеки друг, най-голямото предизвикателство са именно те!

Удоволствието идва оттам, че имаме възможността да дадем на клиентите това, което всъщност им е необходимо, дори когато те все още не знаят това. Когато имаш възможността да предложиш и предоставиш най-подходящия продукт!

Там е удоволствието от тази работа – благодарение на бързоразвиващите се технологии, капризността на крайните потребители и разнообразните идеи – ТИ да намериш начин да впечатлиш, да предадеш емоция, да заразиш с ентусиазъм. И когато това стане, наистина се чувстваш удовлетворен, защото знаеш, че в този момент си подкрепил нечий бизнес, а това неимоверно означава, че си направил някой малко по-щастлив! А и всеки ден научаваш нещо ново от тях, клиентите, и разбира се - от тяхната работа.


Но за да се стигне дотам…пътят е осеян с трудности. Малките препятствия, които срещаме най-често в работата ни са точно тези, които клиентите поставят. Това за нас е почти винаги разбираемо. В днешно време е трудно да накараш някой непознат да ти се довери, трудно е да спечелиш малко повече време, трудно е да усетиш отсрещния ритъм и да включиш на същата честота.

Във всеки от аспектите на работата ни има бариери, които трябва да преминем и надскочим, но основната винаги остава индивидуалността и идентичността на работата ни. Това е изключително важно за нас, имайки предвид сферата в която работим - Интернет - нещо безкрайно и бързо променящото се, един невероятен поток от информация, който буквално е неудържим, трудно предвидим, нестихващ и…все по-очарователен :) 

И въпреки всичко, понякога просто нещо не се случва, така както трябва да се случи. Има моменти, в които не знаеш какво да направиш или просто днес не е твоят ден…

Но в НИТЕЛ М винаги има някой, който стои зад гърба ти, за да ти даде необходимото, за да продължиш напред – твоят екип. Хубаво е, когато можеш да разчиташ на някого. А при нас това е много, много важно. Помагаме си, а ако не можем – се опитваме да направим всичко, което е възможно. Звучи много хубаво, нали? Истина е! Знаете как понякога лошите емоции надделяват, как всичко е по-мрачно от действителността…и тогава… идва някой и Ви светва лампата :) и пуска някоя любима Ваша песен! Така си помагаме ние – с настроение!

Надяваме се, че успяхме да Ви представим нашата работа, поне през нашите очи. Понякога малко трудна и напрегната, но винаги цветна!

Но… за нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас!



Няма коментари:

Публикуване на коментар