сряда, 14 октомври 2015 г.

"Когато повярваш в продукта си, "магията" се получава!"

С настъпването на новия сезон идва време да Ви запознаем с още едно  момче от нашия екип! Милен Мирославов е част от Бизнес Информационен Каталог повече от половин година, достатъчно време за да разберем, че той не взема живота твърде на сериозно, но добре знае какво иска да направи с него. Той е уравновесен, с много ясни представи за бъдещето и много шеговит поглед над настоящето. Сдържан, целеустремен и дисциплиниран… разбира се, малко луд и много забавен! Сам избира настроенията си и лесно разчупва ледовете пред себе си! Готов е да каже всичко в прав текст - без увъртания, в което предстои да се уверим!





Как се чувстваш във фирма НИТЕЛ М ЕООД?
М: Чувствам се много добре във фирмата. Атмосферата понякога е напрегната, но екипът компенсира със забавни шеги и напълно неконтролируем смях без причина!


Tи си част от отдел Продажби на Бизнесинформационен каталог, което хич не е лесна задача. Какво прави продажбата възможна?
М:  Все още не знам напълно какво прави една продажба възможна, но мисля, че настроението е най-важното нещо. Когато повярваш в продукта си, "магията" се получава.


Кое ти дава стимул да продаваш повече и повече?
М: Когато продам знам, че присъствието ми е оправдано и че съм си свършил работата. Повече продажби означава повече пари, по-добро настроение и не на последно място повече помощ за екипа в общата ни цел.


Важна ли е работната среда за успешните продажби?
М: Да, важна е . В случая средата е напълно задоволителна, все пак си имам чашка за кафе със Дейзи Маус ( или там, както се казваше ).



Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш?
М: Почти никога не знам какво искам. Но инвестираното време в работния процес ми показва, че искам да се усъвършенствам в тази сфера до момента, в който ще бъда доволен от себе си.


Как прекарваш времето отредено за почивка?
М: Слушам музика, разцъквам facebook, а и чета някоя друга полезна статия.
  
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар