четвъртък, 26 ноември 2015 г.

„Най-мотивиращ за мен е моделът за постоянно самоусъвършенстване!”, Теодора Черкезова – едно от последните попълнения в Нител М

Днес, точно 20 дни преди рождения й ден, искаме да Ви представим една млада и амбициозна дама – Теди Черкезова. Тя е част от Proper.media или както обичаме да ги наричаме, нашата art половинка. Търсеща, любознателна, енергична и винаги позитивна, тя лесно предизвиква усмивка у всеки. Винаги пълна с идеи и разбира се, точен план за тяхното изпълнение – стриктна и вдъхновяваща, Теди държи нещата под контрол.  Като цяло, няма точна дефиниция за нея, така че - ето я – нашата малко луда, много мила и безкрайно интересна Теди:

Теди, как се чувстваш в фирма НИТЕЛ М

Чудесно. Радвам се, че съм част от този млад и ентусиазиран екип.

Ти си едно от първите попълнения в Proper.media, трудно ли беше за теб това начало?

Всяко начало е трудно, но с екипа се сработихме много бързо и всичко се случи някак естествено. Почувствах се в свои води още от самото начало J

Разкажи ни малко повече за същността на този проект? И разбира се, за твоята роля в него?

Proper.media е бутикова агенция за изграждане и поддържане на онлайн имидж. Грижим се за пълноценната връзка между дейността на клиентите ни и тяхната аудитория, така че и двете страни да са удовлетворени. Основен наш инструмент са социалните мрежи и съдържанието, което представяме в тях. Забавляваме се и работим с голяма доза енергия и ентусиазъм. 
Ролята ми в Proper.media е да представям по увлекателен и интересен начин клиентите ни, да общувам с тяхната аудитория и да я държа будна. Или иначе казано, специалист в социалните мрежи, който няма да Ви остави на мира :D

Кое най-голямото предизвикателство в работата ти?

Най-голямото предизвикателство е да съм винаги запозната с дейността на клиентите до такава степен, че да изглежда все едно аз развивам тази дейност. Това е необходимо, за да мога да предам по най-пълния и точен начин посланията към аудиторията. Но това за мен е една от най-интересните части от работата ми, защото постоянно научавам нови неща.


А в какво намираш вдъхновение? Какво те мотивира най-много?

Вдъхновение намирам в най-различни неща – дизайн, храна, разходки по улиците и градска среда, природа.  А най-мотивиращи за мен са моделът за постоянно самоусъвършенстване, амбициозните хора, с които се стремя да се обграждам и общувам, удовлетворението, което получавам след добре свършена работа.

Важна ли е за теб, работната среда за успешния работен процес?

Разбира се. Ако нямаме пълноценна работна среда, много трудно ще бъдем успешни. Нужни са концентрация, сигурност и удобство и ако те липсват, нещата се случват много трудно.

А ако оставим работата настрана, как обичаш да прекарваш свободното си време?

В свободното си време се посвещавам на проектите на Фондация „ДЕВЕТ“, където доброволствам вече трета година. Там случваме наистина прекрасни неща и помагаме на хората да развиват своите бизнес умения.


Отделно обичам срещите с приятели, готвенето и изработката на картички или други нещица от хартия, които ме успокояват и разнообразяват. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар