понеделник, 2 ноември 2015 г.

Google Keep – лесен начин за организиране на ежедневието


Представете си какво правите по време на работния ден, после у дома и се опитайте да преброите и изброите всички задачи, без да забравите нещо. Оказва се трудно, нали? Всички заети и водещи динамично ежедневие хора ползват римайндър, календар, тефтер с бележки, TO DO лист или каквото друго се сетите, за да не забравят ангажимент или важна задача.

Изборът е голям, затова днес ще Ви разкажем за Google Keep – инструмент, който позволява да съставяте, съхранявате и изпълнявате (от Вас зависи ;) гореизброените. Услугата е достъпна за Android и iOS, като записването на информацията се случва бързо и лесно. Можем да направим своите списъци, хрумки, ангажименти и на таблета си.

Какви функции има Google Keep?

Освен да създаваме бележки, можем и да ги сортираме по цветове. Това позволява по-лесното им откриване, защото цветовете се открояват и търсенето се случва и по цвят. 


Друго, което е възможно да се вмъкне, са изображенията. Представете си употребата на червено за задачи, които са наложителни и на зелено, когато имаме време до крайния срок на изпълнение. Разбира се, можем да поставяме каквито цветове пожелаем и както е удобно за нас.

Друга функция е определянето на точен час и място за активиране на дадена бележка. А записването на бележките може да се случи и с глас. 


Записките могат да се архивират и да се копират. Като изглед имаме избор между списък и мрежа.

Последната новост в Google Keep е рисуването върху тях. Така ще можем допълнително да си създаваме знаци, които да ни подсещат или пък просто да нанесем бележка върху бележката.

Как Ви се струва този инструмент? Надяваме се, че сме били от полза и така ще направим ежедневието Ви една идея по-леко

А ако имате нужда от специализирани онлайн услуги, обръщайте се към нас ТУК!


Няма коментари:

Публикуване на коментар