четвъртък, 11 февруари 2016 г.

„Продажбата винаги е възможна просто човек трябва да преодолее своята негативна нагласа”,Милен Драганов

Продължаваме, продължаваме! Така и така сме в серия, бързаме да Ви представим и още един от нас, но този път е Той – Милен Драганов! Той също е част от търговския екип на Бизнес информационен каталог и сега ще му зададем няколко въпроса, за да разберем как се чувства като част от нас, какви трудности е срещнал и какво го мотивира да продължава напред!

А какво бихме казали ние за него?
Решителен, отговорен, винаги положително настроен, усмихнат и много настоятелен. Може да не знае какво ще прави утре, но със сигурност знае какво иска от бъдещето и няма нищо против да изчака, колкото е необходимо, за да го получи. Разумен, практичен и много земен – нашето момче – Милен!

Как се чувстваш във фирма Нител М?

Във фирма Нител М се чувствам просто идеално.Това е така поради ред причини. Колективът е просто перфектен сплотен и единен, когато някой се затрудни не ти се карат, а ти помагат.Когато вляза в офиса, макар и рано и на всички около теб да им се спи, са усмихнати и весели - готови да покоряват върхове. Това не е само фирма, в която отиваш и сядаш като поредния работник - има отношения в екипа и те карат да ги чувстваш като семейство, не просто колеги.

Ти си част от отдел Продажби на Бизнес Информационен Каталог, което никак не е лесна задача? Кое според теб прави продажбата възможна?

Продажбата винаги е възможна, просто човек трябва да преодолее своята негативна нагласа. Винаги трябва да си уверен в себе си и услугата, която предлагаш. Дори когато някой ти откаже, не трябва да позволяваш това да те демотивира. Отговор „НЕ” за мен е нещо, което не трябва да позволявам.


Кое те мотивира в работата? В какво намираш стимул да продаваш повече и повече?

- Да съм доволен от себе си, като знам, че съм се справил със задачата;
- Да знам, че екипът, с който работя може да разчита на мен;
- И не на последно място -когато продаваш повече, получаваш повече;
- За малко да забравя! След продаването идва и по-забавната част - прекараното свободно време с най-готините колеги и разказването на вицове, истории и много, много смях. За това си заслужава да продаваш повече.  


Важна ли е според теб работната среда за успешните продажби?

Разбира се, че работната среда е една от най-важните причини. Човек трябва да ходи с желание на работа. А в тази фирма, както казах по-горе, се чувстваш все едно се прибираш пак вкъщи при семейството. Няма какво повече да добавя по този въпрос.



Искаш ли да развиваш уменията си в този бранш и занапред?

Дали искам да се развивам уменията си в този бранш, не знам, на 22 години съм и още не знам много неща, това е едно от тях. Винаги давам всичко от себе си, когато се захвана с нещо и не мога да си позволя да предам доверието на някой, който ми го е гласувал. Другото става само.


Какво обичаш да правиш в свободното си време?
В свободното си време обичам да се разхождам с приятели, да обикалям страната и най-много обичам да хода на излети, макар и в последно време това да не се случва често.




Няма коментари:

Публикуване на коментар