четвъртък, 16 юни 2016 г.

Какво държим на бюрото си и кое ни носи настроение?

Днес е страхотно слънчев четвъртък, което много ни радва и сме сигурни, че и с Вас е така. Тъй като усмивките са ни широки и сме много доволни, че утре е петък, днес ще Ви покажем кое поддържа настроението ни в офиса. Кои са дребните нещa, с които сме се обградили в нашата офис-обител и разбира се, защо?

В офиса на НИТЕЛ М всеки има специално отношение към бюрото си, затова и решихме всъщност и да разкажем малко за това и на Вас.

Всичко си има определено място, значение и ефект върху всеки от нас!


Бухалчета Мелани ги обожава – намират място във всеки аспект от нейното ежедневие, разбира се и в офиса. Нейната малка муза в офиса е й фигурка на бухалче, която стои винаги на преден план на бюрото й.

Лъчо от своя страна, както и по принцип, обича да владее хаоса. На бюрото му може да се открият безброй странни предмети – модифицирани фигурки, музикални инструменти, кутийки-магнити, но любимото му винаги остава наградата му КОЛЕГА № 1“, за която няма нужда от обяснение.




За Ани най-голямо значение имат цветовете! Ако нещо намери място там, то задължително е нещо цветно. Както казва тя: „В офиса има 3 неща, които ме ободряват най-много – цветовете, кафето и малката бележчица от Мими, на която пише - Усмихни се.



Дани пък, най-много държи на една бележчица, на която са записани няколко насърчителни цитата, свързани с работата. Това ако не е мотивиращо, кое? Разбира се, на бюрото на Дани се намира място и за няколко картички и една скъпа снимка :)

Ауи пък много обича своите кламери. Обича ги, защото са големи и защото са цветни и я карат да се усмихва! А и предават цвят на всяка следваща страница!

Теди държи на бюрото си бели листа, изписани с всякакви напомнящи фрази и списъци, просто защото държи да са пред очите ѝ и да поставя тикчета на свършените задачи. Около монитора ѝ са залепени цветни листчета с разни „размери“ за снимки и т.н. За нея обаче любима остава цветната картичка за рождения ѝ ден, която е и много усмихната!



На бюрото на Цвети можем да разгледаме няколко рисунки и много малки, цветни бележки, а през това време, компания ще ни правят двата малки Миньона. И именно те са фаворитите на Цвети, предполагаме, защото много я слушат, но гарантираме – Цвети не е злодей, просто всеки се променя, Миньоните също :)



Бюрото на Ники – нормалните неща – куп бележки, листи, стрес топче и любимото му - негова снимка с Мими от сватбата им. Но и нещо друго се набива на очи... липсата на новия член в семейството – 5-месечната Вики. Така че, съвсем скоро очакваме нов талисман на неговото бюро – например снимка от кръщенето на Вики :)

А сега си представете два химикала противоположно залепени един за друг – единият син, другият червен – залепени така, че да се получи дълъг химикал в два цвята, или по-известен като „Показалката“. Това е любимият предмет от бюрото на нашата Галя, както и нейното сандъче с бисери и изчисления (:



Ако трябва да обобщим – няколко бюра, много любими предмети. Всеки със своя история, носещи усмивки, спомени и мотивация! Това беше и последната доза скрита информация от кухнята на НИТЕЛ М :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар